Блог

Вид: /
Сортування:
На сторінці:
  • Модні тенденції весни 2024 року: що носити в новому сезоні
    Світ моди непередбачуваний і стрімко змінюється. Головні тижні моди у світових столицях стилю - Нью-Йорку, Парижі, Мілані та Лондоні - тепер скоріше традиція та подія, ніж безпосередні законодавці стилю. Мас-маркет давно конкурує за актуальністю з розкішними брендами. Зірки все частіше з задоволенням з'являються на івентах і в повсякденності в одязі брендів з дуже демократичною ціновою політикою, що дозволяє останнім лише укріплювати свої позиції в умах та гардеробах людей. Давайте розглянемо мо..
    08.01.2024    Переглядів: 145
  • Прикрашаємо ваші свята!
    Прийміть найщиріші побажання миру, добробуту та злагоди напередодні чарівних свят - Різдва Христового та Нового 2024 року! Бажаємо Вам провести цей чудовий час у колі рідних та друзів, у затишку та радощах. Нехай Новий рік подарує Вам віру в краще, натхнення та мрії, а також можливості для їх здійснення. А OLLA.UA, як завжди, радо допоможе у створенні святкових вбрань та образів для незабутніх спогадів. З Різдвом та Новим роком! Злагоди, гамонії та гарного настрою! ..
    26.12.2023    Переглядів: 243
  • У чому зустрічати новий 2024 рік?
      2024 рік за східним календарем проходить під знаком Зеленого Дракона, що символізує час оновлення, пробудження гармонії з природою та турботи про майбутні покоління. Дизайнери вдіюються цими ідеями, пропонуючи актуальні у Рік Дракона сукні-туники, що нагадують силуети традиційних китайських нарядів ханьфу. З такими сукнями чудово поєднуються чоботи чи черевики на стійкому каблуці. Модні кросівки на платформі також відображають ідею єднання з природою, будучи символо..
    19.12.2023    Переглядів: 1023
  • Які туфлі найкраще підійдуть саме вам?
    [OPROS18] ..
    07.12.2023    Переглядів: 112
  • Уггі - незгасаюча популярність майже 200 років!
    Уггі, цей дивовижний вид взуття, бере своє коріння в сільській місцевості Австралії та Нової Зеландії. З самого початку вони служили надійним захистом від холоду та вологи для фермерів і пастухів. Виготовлялися вони з овечої шкіри, забезпечуючи міцність та відмінне утримання тепла. На початковому етапі це були грубі, але надзвичайно теплі та функціональні вироби, ідеально пасуючі для роботи на свіжому повітрі. Перша згадка про уггі в історії зустрічається в Австралії та припадає на 1830-і..
    06.12.2023    Переглядів: 140
  • Який светр найкраще підкреслить твій характер?
    [OPROS17] ..
    27.11.2023    Переглядів: 116
  • Модні тенденції зимового сезону!
    Світ моди постійно перебуває в стані трансформації, пропонуючи свіжі ідеї та інновації кожного сезону. Недавні покази модних будинків втілили цей творчий підйом, представивши унікальні тенденції та абсолютно новий погляд на стиль. Однією з провідних тем у повсякденному вбранні стало повернення до натхнення ретро-стилем. Ймовірно, вплив культової ляльки Барбі після однойменного фільму виявився в модних творчих ідеях, відтворюючи атмосферу золотої ери цієї відомої ляльки. Дизайнери втілювали ст..
    20.11.2023    Переглядів: 160
  • Як підібрати ідеальний образ для фотосессії?
    [OPROS16] ..
    18.11.2023    Переглядів: 179
  • Яка родзинка вашого образу?
    [OPROS15] ..
    18.11.2023    Переглядів: 135
  • Безкоштовна доставка від OLLA до відділення Meest ПОШТА
    Безкоштовна доставка до відділення Meest ПОШТА.  До 21 серпня замовляйте на суму від 2000 грн та отримуйте безкоштовну доставку до відділення Meest ПОШТА. Акційна доставка поширюється на всі товари продавця OLLA, що не беруть участі в розпродажі.   ..
    26.07.2023    Переглядів: 316
  • Найвигідніша ДОСТАВКА!
    Ми намагаємося тримати наші ціни на мінімальній відмітці скільки можемо, але у зв'язку з тим,  що іноді доставка за товар виходить дорожче самого товару, пропонуємо вам звернути увагу на перевізника Meest Пошта.   У цій статті ми ознайомимо вас з усіма перевагами та недоліками перевізників Нова Пошта та Meest Пошта.   Для того, щоб порівняти тарифи служб доставки, ми вирішили прорахувати вартість чотирьох різних відправлень: 1 пара кросівок; 3..
    09.06.2023    Переглядів: 834
  • Тест. Яке взуття підходить твоєму характеру?
    [OPROS26] ..
    02.02.2023    Переглядів: 674
  • Працюємо незважаючи ні на що!
    ​   Коли оповите пітьмою місто ніби засинає, прокидаються генератори. Вони дзижчать усюди, наче розлючені джмелі. Завдяки ним у темному офісі працюють комп'ютери, клієнти замовляють товар. Нам важливий кожен. Ми робимо все, що в наших силах, щоб ви могли ходити в теплому, зручному і, найголовніше, доступному одязі та взутті. Жити в умовах війни складно, але ви тільки подивіться, як ми тримаємося. Нас не перемогти! Багато хто запитує, чи варто відзначати..
    27.12.2022    Переглядів: 532
  • Ми відновлюємо відвантаження замовлень
          Відновлюємо відвантаження замовлень по Україні до діючих відділень Нової Пошти. Список доступних відділень постійно оновлюється, його можна переглянути за посиланням. Відправлення товару здійснюється до 3-х днів після підтвердження оплати. Терміни відправлення та доставки до відділення Нової Пошти залежать від загальної ситуації у регіоні.   ..
    14.03.2022    Переглядів: 2608
  • Тест. До якого типу дівчат Ви належите?
    [OPROS24] ..
    03.01.2022    Переглядів: 789