Модні кросівки на осінь-зима 2021

Юлия Рысь Автор: Юлія Рись
 05.08.2021       1699

Кросівки як і раніше в моді як для повсякденного носіння, так і для більш офіційних випадків для жінок восени та взимку в 2021 році - це просто залежить від пари, яку ви виберете. Отже перейдемо до вибору кросівок ...

Ugly Sneakers або ж татові кроси

Наскільки цей «привіт з 90-х» затримається на модному Олімпі - невідомо, але зірки Street style з натхненням адаптують його до своїх гардеробів. Плюсом даної моделі буде - товста підошва, в якій буде не холодно. Також можна на зиму придбати кросівки з утеплювачем, в них буде комфортно в холодну погоду.

Кросівки з тваринним принтом

Мода на анімалістичні принти не оминула й жіночі кросівки другий сезон поспіль. Леопард, забарвлення зебри, тигра, зміїної шкіри та ягуара - бажаний гість на трендових кросівках. Повністю анімалістичні принти на кросівках потрібно поєднувати акуратно та правильно. На осінь та зиму краще вибрати кросівки з принтованими вставками.

Білі кросівки - хіт на всі роки

Осінь та зима не сильно сприяють світлому взуттю, але тренди диктують своє бачення. Як і в трендах жіночих черевиків - білий колір править балом. Плюси білих кросівок восени: - комфорт під час прогулянки; - кросівки поєднуються з будь-якими куртками, а також пальто.

Висока платформа

Жіночі кросівки на платформі підкорили світ моди кілька сезонів тому і продовжують підкорювати серця мільйонів дівчат. Такий тип спортивного взуття чудово поєднується з обтяжними брюками, легкими сукнями та шортами різної довжини. Крім того, вони візуально роблять ріст своєї власниці на кілька сантиметрів вище, а ніжки стрункіше.

Колір - на повну катушку!

Яскраві моделі жіночих кросівок можуть перетворити на свято, навіть сірий нехитрий цибулю. Боятися барвистих квітів не варто! Яскраві кросівки розфарбують тужливу осінь і похмуру білу зиму.

Стрічки та застібка на липучках

Справжній хіт цієї осені - це жіночі кросівки з стрічками. Багато відомих брендів підхопили цей тренд та випустили безліч моделей зі стрічками, таке взуття виглядає стильно! На теплу суху осінь таке взуття буде дуже до речі.

У нашому каталозі Жіночі кросівки, ви знайдете великий вибір красивого, модного взуття для кожної модниці.

Поділитися
Відгуки

Написати відгук



Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Погано             Добре