Юлия Рысь

Юлія Рись

Вид: /
Сортування:
На сторінці:
  • Модні тенденції весни 2024 року: що носити в новому сезоні
    Світ моди непередбачуваний і стрімко змінюється. Головні тижні моди у світових столицях стилю - Нью-Йорку, Парижі, Мілані та Лондоні - тепер скоріше традиція та подія, ніж безпосередні законодавці стилю. Мас-маркет давно конкурує за актуальністю з розкішними брендами. Зірки все частіше з задоволенням з'являються на івентах і в повсякденності в одязі брендів з дуже демократичною ціновою політикою, що дозволяє останнім лише укріплювати свої позиції в умах та гардеробах людей. Давайте розглянемо мо..
    08.01.2024    Переглядів: 162
  • Яка родзинка вашого образу?
    [OPROS15] ..
    18.11.2023    Переглядів: 137
  • Безкоштовна доставка від OLLA до відділення Meest ПОШТА
    Безкоштовна доставка до відділення Meest ПОШТА.  До 21 серпня замовляйте на суму від 2000 грн та отримуйте безкоштовну доставку до відділення Meest ПОШТА. Акційна доставка поширюється на всі товари продавця OLLA, що не беруть участі в розпродажі.   ..
    26.07.2023    Переглядів: 320
  • Тест. До якого типу дівчат Ви належите?
    [OPROS24] ..
    03.01.2022    Переглядів: 803
  • Модні кросівки на осінь-зима 2021
    Кросівки як і раніше в моді як для повсякденного носіння, так і для більш офіційних випадків для жінок восени та взимку в 2021 році - це просто залежить від пари, яку ви виберете. Отже перейдемо до вибору кросівок ... Ugly Sneakers або ж татові кроси Наскільки цей «привіт з 90-х» затримається на модному Олімпі - невідомо, але зірки Street style з натхненням адаптують його до своїх гардеробів. Плюсом даної моделі буде - товста підошва, в якій буде не холодно. Також можна на зиму при..
    05.08.2021    Переглядів: 1686
  • Зимовий чоловічий гардероб: 6 головних покупок
    Взимку звичайно, досить легко заритися в вашу негабаритну парку і проходити в ній весь сезон, але бути в теплі не обов'язково означає жертвувати стилем. Нижче представлений список виробів які обов'язково варто придбати, щоб в зимові холоди бути в теплі і комфорті, а також залишатися стильним. Чоловічий светр або толстовка Для створення багатошаровості можна вибрати відповідні моделі - комфортний худі з капюшоном, світшот або толстовка підійдуть для спортивного стилю; светр, джемпер або..
    02.12.2020    Переглядів: 1777
  • Чоловічий літній стиль - тенденції 2020 року
    Літо і мода не завжди йдуть рука об руку для чоловіків. Добре виглядати легко, коли холодно. Ви одягаєте свої улюблені джинси і светр, надягаете улюблені куртку, шарф і шапку – образ готовий! Але влітку виглядати стильно і красиво складніше. Основи чоловічого літнього стилю!   Шорти В останні роки стиль охайного пережив ренесанс високої моди, а це означає, що шорти чиноси прийняли сміливий оборот. Чорні або темно-сині шорти можуть додати нове життя в ваш гардероб. Джинсов..
    10.06.2020    Переглядів: 1975
  • 10 ХИТРОЩІВ: як навчитися ходити на каблуках.
    Навчитися ходити на підборах легко. А у процесі зваблення чоловіків - ця навичка дуже тобі стане в нагоді, адже туфлі на підборах роблять жінку особливою: змінюється хода, осанка, навіть погляд стає більш впевненим. У тих, кто знає як правильно ходити на підборах, фігура здається стрункішою, хода легше, з кожним новим компліментом зростає впевненість в собі. Кілька хитрощів допоможуть навчитися ходити на підборах так, щоб з тебе скоріше захотілося зняти туфлі, а також все інше...  1.&..
    18.12.2017    Переглядів: 3656