Татьяна Южко

Тетяна Южко

Вид: /
Сортування:
На сторінці:
  • Прикрашаємо ваші свята!
    Прийміть найщиріші побажання миру, добробуту та злагоди напередодні чарівних свят - Різдва Христового та Нового 2024 року! Бажаємо Вам провести цей чудовий час у колі рідних та друзів, у затишку та радощах. Нехай Новий рік подарує Вам віру в краще, натхнення та мрії, а також можливості для їх здійснення. А OLLA.UA, як завжди, радо допоможе у створенні святкових вбрань та образів для незабутніх спогадів. З Різдвом та Новим роком! Злагоди, гамонії та гарного настрою! ..
    26.12.2023    Переглядів: 309
  • Які туфлі найкраще підійдуть саме вам?
    [OPROS18] ..
    07.12.2023    Переглядів: 146
  • Уггі - незгасаюча популярність майже 200 років!
    Уггі, цей дивовижний вид взуття, бере своє коріння в сільській місцевості Австралії та Нової Зеландії. З самого початку вони служили надійним захистом від холоду та вологи для фермерів і пастухів. Виготовлялися вони з овечої шкіри, забезпечуючи міцність та відмінне утримання тепла. На початковому етапі це були грубі, але надзвичайно теплі та функціональні вироби, ідеально пасуючі для роботи на свіжому повітрі. Перша згадка про уггі в історії зустрічається в Австралії та припадає на 1830-і..
    06.12.2023    Переглядів: 168
  • Як підібрати ідеальний образ для фотосессії?
    [OPROS16] ..
    18.11.2023    Переглядів: 197
  • Найвигідніша ДОСТАВКА!
    Ми намагаємося тримати наші ціни на мінімальній відмітці скільки можемо, але у зв'язку з тим,  що іноді доставка за товар виходить дорожче самого товару, пропонуємо вам звернути увагу на перевізника Meest Пошта.   У цій статті ми ознайомимо вас з усіма перевагами та недоліками перевізників Нова Пошта та Meest Пошта.   Для того, щоб порівняти тарифи служб доставки, ми вирішили прорахувати вартість чотирьох різних відправлень: 1 пара кросівок; 3..
    09.06.2023    Переглядів: 859
  • Обираємо верхній одяг по типу фігури
    (function(w, d, s, o){ var j = d.createElement(s); j.async = true; j.src = '//script.marquiz.ru/v2.js';j.onload = function() { if (document.readyState !== 'loading') Marquiz.init(o); else document.addEventListener("DOMContentLoaded", function() { Marquiz.init(o); }); }; d.head.insertBefore(j, d.head.firstElementChild); })(window, document, 'script', { host: '//quiz.marquiz.ru', region: 'eu', id: '619650d397d39e003f5cabe2', autoOpen: false, ..
    19.11.2021    Переглядів: 1719
  • Як правильно одягнутися на дачу: складаємо найзручніший гардероб
    Поїздка на дачу вимагає якомога більш зручного одягу та взуття. Одягати тут щось дороге просто немає сенсу, так як всі предмети гардероба доведеться «перевірити» в саду, під час приготування шашлику та в інших не найсприятливіших умовах. Тому інтернет-магазин OLLA пропонує підібрати недорогі і зручні кросівки, штани, кофти вартістю від 89 грн. Обов'язкові вимоги до дачного одягу Забудьте про розтягнуті кофти, спортивні штани на розмір більше та затерте до дірок взуття!   Виб..
    30.04.2021    Переглядів: 1248
  • ЗРУЧНЕ ЛІТНЕ ВЗУТТЯ
    ЗРУЧНЕ ЛІТНЕ ВЗУТТЯ Літо - це час поїздок і відпусток. І не важливо, поїдете ви в сусіднє місто або в іншу країну, перед поїздкою потрібно гарненько подумати над тим, яке взуття взяти або докупити. Хтось відправиться в гори підкорювати вершини, інші ж підкорювати хвилі на морі. Давайте розберемо варіанти літнього взуття і допоможемо вам з вибором. Кросівки Це те, що вам потрібно, якщо ви не збираєтеся цього літа сидіти на місці. Радимо брати кросівки із текстилю з люрексом, нога..
    13.06.2019    Переглядів: 2784
  • Літній Супер Розпродаж !!!
    [SLIDER] У розпродажі беруть участь такі категорії товарів: Жіноче взуття: Балетки Босоніжки Кеди Кросівки Туфлі Шльопанці Еспадрильї   Чоловіче взуття: Кеди Кросівки Мокасини Туфлі Шльопанці та сандалії Еспадрильї ..
    20.07.2015    Переглядів: 15075