Новини OLLA.UA

Вид: /
Сортування:
На сторінці:
  • Прикрашаємо ваші свята!
    Прийміть найщиріші побажання миру, добробуту та злагоди напередодні чарівних свят - Різдва Христового та Нового 2024 року! Бажаємо Вам провести цей чудовий час у колі рідних та друзів, у затишку та радощах. Нехай Новий рік подарує Вам віру в краще, натхнення та мрії, а також можливості для їх здійснення. А OLLA.UA, як завжди, радо допоможе у створенні святкових вбрань та образів для незабутніх спогадів. З Різдвом та Новим роком! Злагоди, гамонії та гарного настрою! ..
    26.12.2023    Переглядів: 265
  • У чому зустрічати новий 2024 рік?
      2024 рік за східним календарем проходить під знаком Зеленого Дракона, що символізує час оновлення, пробудження гармонії з природою та турботи про майбутні покоління. Дизайнери вдіюються цими ідеями, пропонуючи актуальні у Рік Дракона сукні-туники, що нагадують силуети традиційних китайських нарядів ханьфу. З такими сукнями чудово поєднуються чоботи чи черевики на стійкому каблуці. Модні кросівки на платформі також відображають ідею єднання з природою, будучи символо..
    19.12.2023    Переглядів: 1028
  • Як підібрати ідеальний образ для фотосессії?
    [OPROS16] ..
    18.11.2023    Переглядів: 181
  • Яка родзинка вашого образу?
    [OPROS15] ..
    18.11.2023    Переглядів: 137
  • Безкоштовна доставка від OLLA до відділення Meest ПОШТА
    Безкоштовна доставка до відділення Meest ПОШТА.  До 21 серпня замовляйте на суму від 2000 грн та отримуйте безкоштовну доставку до відділення Meest ПОШТА. Акційна доставка поширюється на всі товари продавця OLLA, що не беруть участі в розпродажі.   ..
    26.07.2023    Переглядів: 317
  • Жіночий базовий гардероб на осінь
    Осінь — прекрасна пора для жінок полюбляючих моду. Осінні наряди можуть вимагати досить багато уваги. Пальто или без пальто? Кросівки або черевики? Скільки шарів одягу? Наведені нижче види одягу допоможуть вам пережити більш прохолодні дні в наступні кілька місяців, а також стануть в нагоді вам у вересні і жовтні.  Куртки джинсові – стильна альтернатива тренчам, вітрівкам, піджакам, а також кардиганам. Практична, зручна і незамінна річ в жіночому гардеробі цієї ..
    31.08.2020    Переглядів: 1318
  • З чим носити жіночі літні босоніжки
    З приходом теплої пори року завжди хочеться зняти з себе зайвий одяг і змінити взуття на більш легке і відкрите. Жіночі босоніжки — це зручне і комфортне взуття, яке стане ідеальною покупкою для літа.  Їх можна поєднувати з різним одягом і виглядати при цьому стильно і привабливо. Віддавши перевагу літнім босоніжкам на низькому ході  (наприклад: моделі в грецькому стилі), ви подаруєте відчуття легкості і комфорту своїм ногам на цілий день. Така модель підходить абсолютно до ..
    29.07.2020    Переглядів: 1747
  • 6 трендів жіночих кросівок і кед в 2020 році
    Жіночі кеди і кросівки – це універсальний варіант взуття як для спорту, так і для повсякденних прогулянок і походу на навчання. Якщо ви хочете додати нову зручну пару взуття в свій модельний ряд, вам потрібно ознайомитися з тенденціями жіночих кед і кросівок 2020 року. Навіть якщо це просто прогулянка по околицях, нова пара взуття додасть щось особливе в повсякденну діяльність. Цього року спостерігається тенденція повернення до класичних кросівок та кед. Такий стиль "працює" цілий рік..
    29.06.2020    Переглядів: 1461
  • Чоловічий літній стиль - тенденції 2020 року
    Літо і мода не завжди йдуть рука об руку для чоловіків. Добре виглядати легко, коли холодно. Ви одягаєте свої улюблені джинси і светр, надягаете улюблені куртку, шарф і шапку – образ готовий! Але влітку виглядати стильно і красиво складніше. Основи чоловічого літнього стилю!   Шорти В останні роки стиль охайного пережив ренесанс високої моди, а це означає, що шорти чиноси прийняли сміливий оборот. Чорні або темно-сині шорти можуть додати нове життя в ваш гардероб. Джинсов..
    10.06.2020    Переглядів: 1973
  • 10 ХИТРОЩІВ: як навчитися ходити на каблуках.
    Навчитися ходити на підборах легко. А у процесі зваблення чоловіків - ця навичка дуже тобі стане в нагоді, адже туфлі на підборах роблять жінку особливою: змінюється хода, осанка, навіть погляд стає більш впевненим. У тих, кто знає як правильно ходити на підборах, фігура здається стрункішою, хода легше, з кожним новим компліментом зростає впевненість в собі. Кілька хитрощів допоможуть навчитися ходити на підборах так, щоб з тебе скоріше захотілося зняти туфлі, а також все інше...  1.&..
    18.12.2017    Переглядів: 3651
  • Літній Супер Розпродаж !!!
    [SLIDER] У розпродажі беруть участь такі категорії товарів: Жіноче взуття: Балетки Босоніжки Кеди Кросівки Туфлі Шльопанці Еспадрильї   Чоловіче взуття: Кеди Кросівки Мокасини Туфлі Шльопанці та сандалії Еспадрильї ..
    20.07.2015    Переглядів: 15021