Набір "Глибоке очищення" для жирного волосся 4 в 1 з кислотами АНА

В наличии
Заканчивается
Код товара: 00-00412159
Продавец этого товара
600 560 грн
Описание
Характеристики
Оплата и доставка
Отзывы
Soika Набір 4в1 "Глибоке очищення" для жирного волосся з АНА кислотами
До набору входить:
Шампунь для жирного волосся з АНА кислотами, пребіотиками, ябл. оцтом Soika, 300 мл
Кондиціонер для жирного волосся з АНА кислотами, пребіотиками, ябл. оцтом Soika, 200 мл
Спрей-термозахист "Захист і легке розчісування" Soika, 200 мл
Саліциловий кислотний пілінг для жирної та комбінованої шкіри голови, 150 мл.
1. Шампунь для жирного волосся з АНА кислотами, пребіотиками, ябл. оцтом Soika, 300 мл
Складові шампуню живлять та підтримують природний мікробіом шкіри, стримують зростання патогенної мікрофлори, зволожують шкіру та попереджують зневоднення. Ці активи передбачають інтегрований підхід до збереження здоров'я та краси волосся й шкіри голови.
Комплекс АНА кислот, пребіотики та яблучний оцет дбайливо та глибоко очищує від надлишкового себуму та бруду. Активують механізми захисту та регенерації шкіри, стимулюють вироблення природного колагену та еластину.
Активні протигрибкові та антибактеріальні властивості допомагають запобігти появі лупи.
Комплекс AHA-кислот (гліколева, молочна, яблучна, винна, лимонна): забезпечує делікатне очищення від надлишкового себуму та бруду, які накопичуються на шкірі голови. Допомагає нормалізувати видлення себуму. Запускає механізми захисту та регенерації шкіри, стимулюючи вироблення природнього колагену та еластину.
Яблучний оцет: містить вітамін Е, С, А, В1, В2, В6, яблучну, молочну, лимонну кислоту, пектин, мідь, натрій, залізо, фтор, калій і інші мікроелементи. Кислоти (яблучна, лимонна) регулюють роботу сальних залоз, трохи підсушуючи, регулюють відсоток виділення шкірного жиру, забезпечують м’який відлущувальний ефект. Оцет має актибактеріальні та протигрибкові властивості, завдяки чому може запобігати появі лупи.
Пребіотик (інулін, альфа-глюкан олігосахарид): живить та підтримує природній мікробіом шкіри, нормалізує її функціонування. Стримує ріст патогенної мікрофлори, зволожкє шкріу та попереджує зневоднення.
Спосіб застосування: нанесіть на вологе волосся та рівномірно розподіліть. Масажними рухами створіть піну, потім ретельно змийте теплою водою.
2. Кондиціонер для жирного волосся з АНА кислотами, пребіотиками, ябл. оцтом Soika, 200 мл
Комплекс АНА кислот, пребіотики та яблучний оцет відмінно живить, зволожує та зміцнює волосся. Оздоровлює, повертає їм блиск та шовковистість.
Кондиціонер надає миттєвий результат ефекту ламінування. Активні речовини засобу глибоко проникають в структуру волосся - це знижує поверхневий опір, робить пасма більш слухняним, запобігає розпушуванню й статичній електризації після розчісування.
Яблучний оцет: містить вітамін Е, С, А, В1, В2, В6, яблучну, молочну, лимонну кислоту, пектин, мідь, натрій, залізо, фтор, калій і інші мікроелементи. Вітамін А має регенеруючі властивості, що відновлюють, допомагає відновити ламкі і посічене волосся, повертає йому природній блиск і шовковистість. Вітамін Е природний антиоксидант, який перешкоджає випаданню волосся, захищає волосся від впливу навколишнього середовища. Вітамін С, допомагає зробити волосся блискучим, красивими, міцними.
Сечовина (карбамід): ефективно зволожує та пом’якшує волосся.
Цетримоніум хлорид: кондиціонуюий компонент, що утворює захисну вирівнювальну плівку на поверхні волосся.
Крім цього він полегшує розчісування мокрого волосся і перешкоджає його статичній електризації.
Бегентримоніум хлорид: також є кондиціонуючим компонентом, який використовується для відновлення волосся, спияє глибокому проникненню активних речовин засобу у волосся, знижує поверхневий опір - робить волосся більш слухняним та попереджає "розпушування" після розчісування.
Спосіб застосування: невелику кількість бальзаму нанесіть на вологе волосся по всій довжині, уникаючи коренів, рівномірно розподіліть.
Залиште на 3-5 хвилини, потім змийте теплою водою.
3. Спрей-термозахист "Захист і легке розчісування" Soika, 200 мл
Термоспрей містить компоненти, які захищають ваше волосся від впливу високих температур під час укладання та дії сонячних променів.
Активний компонент засобу – гідролізат кератину – легко вбудовується у структуру волосся та регенерує його зсередини.
Крім того, спрей має антистатичні, кондиціонуючі (для легкого розчісування) властивості, а також сприяє збереженню кольору фарбованого волосся.
Активні компоненти термоспрею для захисту волосся:
кератин;
вітамінний комплекс А, Е, РР, В1, В5, В7.
Спосіб застосування: На вологе волосся нанести невелику кількість засобу. Розподілити по всій довжині. Дати висохнути та проводити укладання.Не змивати!
4. Саліциловий кислотний пілінг для жирної та комбінованої шкіри голови, 150 мл.
Пілінг має протизапальні властивості, які допомагають боротися з подразненням та надмірною жирністю шкіри голови.
Проникає в пори, розчиняє себум зсередини, інтенсивно оновлює і допомагає очистити від забруднень та зайвого сала.
Головний секрет продукту саме в КИСНЕВІЙ ПІНІ, яка містить в своїй структурі всі активні компоненти та кислоти.
Пінний формат забезпечує зручне використання і рівномірне розподілення активних компонентів по шкірі голови, роблячи процедуру приємною та ефективною, не залишаючи жирного або липкого відчуття.
Продукти максимально зручні у застосуванні та мають приємний аромат, який додає комфорту під час використання.

Важлий момент!!
Так як пінний пілінг йде у складі з кислотами, необхідність захищати шкіру голови та волоссячка під час процессу оновлення, який запускають кислоти, дуже важливо. Адже процес такий самий як і з шкірою обличчя чи тілла - після пілінгів ми наносимо SPF захист, щоб оновленна чутлива шкіра не постраждала від активного сонячного проміння та вільних радикалів.
Тому ми рекомендуємо разом з пілінгом використовувати наш Thermo Mist PRO з SPF20. Обовʼязково захищайте шкіру голови та волосся після використання будь-яких пілінгів продуктами з SPF.

Спосіб застосування: використовуйте пілінг після шампуню!
Нанести піну на руки та легкими масажними рухами розподілити по всій голові, залишити на певний час, змити проточною водою. Для м’якої дії час витримки становить 5хв, для глибшої ексфоліації збільшити час до 10хв. Під час користування пілінгом є нормою легке пощипування, проте варто орієнтуватися по відчуттях.
Перед використанням обов’язково провести тест на чутливість. Використовувати не частіше 1-2 разів на тиждень.
Пол: Женский;
Упаковка средства: Флакон;
Тип средства: Сыворотка;
Тип волос: Все типы волос;
Тип кожи головы: Все типы кожи;
Объем: 300;
Размер: ;
Сезон
Все сезоны
Линия
Унисекс
Модель для сайта
Набор
Страна производитель
Украина
Продавец
Мандарин
Оплата:
- Наложенный платеж по предоплате 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Новая Почта;
- Укр.Почта.
Отзывы
Отзывы могут оставлять только авторизированные клиенты
Войти на сайт