Пілінг пінний для шкіри голови з саліциловою кислотою "Глибоке очищення та оновлення", , 150 мл

В наличии
Заканчивается
Код товара: 00-00410225
Продавец этого товара
240 грн
Описание
Характеристики
Оплата и доставка
Отзывы
ПІННІ КИСЛОТНІ ПІЛІНГИ | 9 ПОТУЖНИХ КОМПОНЕНТІВ
Представляємо вашій увазі вперше розроблені в Україні іноваційні засоби для догляду за шкірою голови та волоссям - пінні кислотні пілінги з молочною та саліциловою кислотами.
Ці продукти створені, щоб забезпечити вашій шкірі голови та волоссю найкращий догляд та здоровий вигляд, працюючи на пролонгований ефект чистоти й свіжості.
Чому кислотні пілінги?
Кислотні пілінги є ефективними засобами для мʼякої ексфоліації та глибокої очистки шкіри, запускають процес оновлення клітин шкіри голови, гарно зволожують волосся й шкіру, допомагають видаляти зайві ороговілі клітини та різного ступення забруднення.
Кислотні пінні пілінги стимулюють регенерацію клітин, сприяють очищенню пор, покращують мікроциркуляцію крові, що в свою чергу сприяє здоровому росту волосся.
Саліциловий кислотний пілінг для жирної та комбінованої шкіри голови володіє протизапальними властивостями, які допомагають боротися з подразненням та надмірною жирністю шкіри голови.
Проникає в пори, розчиняє себум зсередини, інтенсивно оновлює і допомагає очистити від забруднень та зайвого сала.
Переваги пінної формули пілінгів.
Головний секрет продукту саме в КИСНЕВІЙ ПІНІ, яка містить в своїй структурі всі активні компоненти та кислоти.
ТОМУ ПІЛІНГ ПОТРІБНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ПІСЛЯ ШАМПУНЮ на очищену попередньо від бруду та себуму шкіру, щоб пінка не згасла та не втратила своєї корисної дії.
Пінний формат забезпечує зручне використання і рівномірне розподілення активних компонентів по шкірі голови, роблячи процедуру приємною та ефективною, не залишаючи жирного або липкого відчуття.
Продукти максимально зручні у застосуванні та мають приємний аромат, який додає комфорту під час використання.
Активні компоненти продуктів.
В складі обох пілінгів окрім AHA та ВHA кислот працює також 6 потужних компонентів.
Arginine, Betaine, Niacinamide -сприяють стимуляції синтезу колагену і поліпшенню захисних функцій шкіри, нормалізують зростання та живлення волосся, активно зволожують та надають кондиціонуючу дію.
Trehalose, Papaine, Caffeine -попереджають появу лупи, посилюють дію ексфоліаціі продукту. Пом’якшують шкіру голови, надають гладкість та еластичність волоссю. Стимулюють вироблення ліпідів та тонізують.

Menthyl Lactate - ефір ментолу та молочної кислоти, який є охолоджуючим агентом в наших продуктах.
Цей актив є похідним ментолу, дає тривалий ефект охолодження і забезпечує тривале відчуття свіжості.
Діє набагато м'якше, ніж сам ментол, більш сумісний зі шкірою і не має дратівливої дії.
Важлий момент, який багато виробників не бере до уваги.
Так як пінний пілінг йде у складі з кислотами, необхідність захаищати шкіру голови та волосся під час процессу оновлення, який запускають кислоти, дуже важливо.
Адже процес такий самий як і з шкірою обличчя чи тіла - після пілінгів ми наносимо SPF захист, щоб оновленна чутлива шкіра не постраждала від активного сонячного проміння та вільних радикалів.
Тому ми рекомендуємо разом з пілінгом використовувати наш Thermo Mist PRO з SPF20. Обовʼязково захищайте шкіру голови та волосся після використання будь-яких пілінгів продуктами з SPF.
Спосіб застосування: використовуйте пілінг після шампуню! Нанести піну на руки та легкими масажними рухами розподілити по всій голові, залишити на певний час, змити проточною водою.
Для м’якої дії час витримки становить 5хв, для глибшої ексфоліації збільшити час до 10хв. Під час користування пілінгом є нормою легке пощипування, проте варто орієнтуватися по відчуттях. Перед використанням обов’язково провести тест на чутливість. Використовувати не частіше 1-2 разів на тиждень.
Можлива індивідуальна непереносимість компонентів.

Склад
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate 20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Decyl Glucoside,Cocamide DEA, Salicil Acid, Tartaric Acid, Glycerin, Mandelic Acid, Menthyl lactate, Arginine, Betaine, Niacinamide, Trehalose, Papaine, Caffeine, Parfum,Methylclorisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 15985, C.I.Acid Red 52
Тип средства: Пилинг-крем;
Назначение средства для волос: Восстановление|Оздоровление|Улучшение микроциркуляции|Утолщение|Укрепление волосяных луковиц|Защищает от ломкости волос|Очищение|Тонизирование|Укрепление|Питание|Оздоровление кутикулы;
Тип кожи головы: Жирная;
Пол: Женский;
Упаковка средства: Флакон;
Объем: 150;
Размер: ;
Сезон
Все сезоны
Линия
Унисекс
Модель для сайта
Пилинг
Страна производитель
Украина
Продавец
Мандарин
Оплата:
- Наложенный платеж по предоплате 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Новая Почта;
- Укр.Почта.
Отзывы
Отзывы могут оставлять только авторизированные клиенты
Войти на сайт