3-х этапный набор для борьбы с акне SADOER REMOVE BLACKHEADS, 60 г.

В наявності
Закінчується
Код товару: 00-00405782
Продавець цього товару
230 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
3-етапний набір для боротьби з акне SADOER REMOVE BLACKHEADS, 35 мл/60 г/35 мл.



1. Рідина для розширення пор і витягування вугрів. Ефективно видаляє «чорні точки», не подразнюючи шкіру. Містить натуральні інгредієнти, які глибоко проникають у шкіру. Формула допомагає сальним коркам у порах пом'якшитися й піднятися над поверхнею шкіри, що дає змогу видалити їх із легкістю.

2. Плівка-маска. «Крем-маска призначена для глибокого, швидкого й ефективного очищення обличчя від чорних цяток (забруднені пори та вугри). Зупиняє процес утворення чорних цяток на носі, чистить пори шкіри, усуває чорні цятки. Висококонцентровані компоненти, розміщені на гелевій матриці, проникають через пори глибоко в шкіру та поступово активізують клітини, відновлюючи колагеновий каркас шкіри й оптимізуючи зволоженість шкірних структур. Заспокійливі екстракти рослин допомагають шкірі відновити природний баланс вологи, тому після застосування маски вона залишається м'якою й ніжною. Активні компоненти в складі маски мають властивість повністю витягувати з пор забруднення, нормалізують діяльність сальних залоз і освіжають шкіру.

3. Есенція для звуження пор. Сприяє стягуванню пор і робить їх менш помітними. Очищає й тонізує шкіру, не пересушує її, позбавляє жирного блиску.



Спосіб застосування:

Після вмивання прикладіть до обличчя рушник, змочений у гарячій воді, на 2 хвилини для відкриття найменших пор. На проблемні місця покласти ватні диски, злегка змочені в рідині, на 8-10 хвилин. Нанести плівку-маску. Залишити до повного висихання (10-20 хвилин). Різким рухом зняти плівку. Нанести гель. Акуратно промасуйте шкіру до повного вбирання.
Пол: Женский;
Применение: Интенсивный уход;
Назначение и результат: Питание|Увлажнение|Тонизирование|Упругость;
Тон: Бежевый;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Набір
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт