Маска для обличчя BIOAQUA Wonder з екстрактом чорниці зволожуюча 30 г

В наявності
Закінчується
Код товару: 00-00405364
Продавець цього товару
17 15.64 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
Тканинна маска для обличчя – це спеціальний косметичний засіб, який покращує стан шкіри, зволожує її, живить та омолоджує. Маска діє швидко та ефективно, насичуючи шкіру вологою та поживними речовинами.



Але чим же така особлива тканинна маска, що ставить її окремо від інших доглядових засобів у баночках і тюбиках? Склад маски завжди багатий активними інгредієнтами, спрямованими вирішити конкретне завдання, а ось форма подачі і є тією дивовижною особливістю, за яку маски так люблять безліч дівчат і жінок. Справа в тому, що при накладанні на обличчя, тканинна основа утворює бар'єр між шкірою і повітрям, таким чином не дозволяючи випаруватися волозі і сприяючи ретельному проникненню поживних елементів. Вказаного на упаковці часу впливу зазвичай достатньо для того, щоб корисні речовини змогли проникнути в епідерміс.



Таким чином, можна підсумувати, що тканинна маска є унікальним косметичним засобом, який бажано включити у свій догляд за обличчям. Також маска є експрес-засобом, коли мало часу, а потрібно упорядкувати шкіру. Після її застосування шкіра буде виглядати свіжою, підтягнутою та сяючою.

Маска Bioaqua Blueberry Facial Mask не тільки відмінно зволожує шкіру, але й бореться з передчасним старінням, тому що екстракт чорниці має антиоксидантну, протизапальну та омолоджуючу дію. Маска освіжає колір обличчя, усуває сухість, висипання та подразнення, тому підходь будь-якому типу обличчя, включаючи жирну та проблемну.



Як застосовувати у звичайному догляді? На очищене обличчя накласти маску, розправити, щоб не було складок. Залишити на 15-20 хвилин, потім зняти тканину і викинути, а залишки есенції легкими масажними рухами втерти в шкіру. Можна використовувати 2-3 рази на тиждень.
Вид маски по консистенции: Тканевые;
Тип кожи: Все типы кожи;
Дополнительный эффект: Увлажнение|Питание|Тонизирование|Снятие раздражения|Выравнивание тона лица|Омоложение|Упругость;
Возраст: 16+;
Область применения: Лицо;
Пол: Женский;
Вес: 30;
Время применения: Универсальный;
Назначение и результат: Питание|Увлажнение|Тонизирование|Упругость;
Тон: Бежевый;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Маска для обличчя
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт