Омолоджуюча крем-сироватка в капсулах Moisturizing Essence Cream

Немає в наявності
Код товару: 00-00384229
Продавець цього товару
170 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
Омолоджуюча крем-сироватка в капсулах Veze Moisturizing Essence Cream
Заморожуватий засіб загальмовує процес зневоднення шкіри і продовжує активний цикл клітин, що змушує їх працювати, як в молодості, також підтягує контури обличчя, зменшує виділення зморшок.
Сироватка створює ефект внутрішнього світіння шкіри, маскує недоліки, вирівнює мікрориль'єф, вбирає надлишок себуму, захищає від УФ-крадії і полегшує нанесення косметики.
Вітамін Е, токоферол (tocopherol) є жиродерим вітаміном з найсильнішими антиоксидантними властивостями, гальмує окисляючі процеси в шкірі, сприяє регенерації та омощенню шкіри.
Гіалуронат натрію (sodium hyaluronate) — сімейна шкіра компонент, потужний вологий агент. Поліпшує структуру шкіри та регенерацію епідерміса.
Олігопептиди (oligopeptide) — це пептидні комплекси натурального походження, молодість шкіри, проникають глибоко в дерму і діють на клітинному рівні, стимулюють синтезу речовин, необхідних для підтримки пружності шкіри.
Екстракт плаценти (hydrolyzed pplacenta (sheep) — природний компонент гідролізованої форми, який має потужну омоложивальну дію за рахунок найбагатшого складу, регенерує шкіру, розгладить і підтягує.
Забезпечує довготривалий ефект омотування.
Тип кожи: Все типы кожи;
Область применения: Лицо;
Пол: Женский;
Возраст: 35+;
Упаковка средства: Ампула;
Назначение и результат: Питание|Увлажнение|Сужение пор|Выравнивание тона лица|Отшелушивание отмерших клеток кожи|От первых признаков старения|Омоложение|Разглаживающий эффект|Нормализация секреции сальных желез;
Время применения: Универсальный;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Крем
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт