Гідрогелеві патчі для шкіри наколо очей з пептидами зміїного отрути JOMTAM, 60шт

В наявності
Закінчується
Код товару: 00-00405363
Продавець цього товару
145 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
Активні компоненти в складі:

Syn-Ake. Цей інноваційний синтетичний пептид є аналогом зміїної отрути. Він розслабляє м язову мускулатуру, що відповідає за мімічні зморшки, що дозволяє зменшити рухову активність обличчя і вирівняти текстуру шкіри.

Перлова пудра. Цей компонент позбавляє шкіру від ороговілого шару, покращує мікроциркуляцію, виводить шлаки і токсини, відновлює гладкість, пружність і еластичність дерми.

Аденозин. Аденозин підтягує шкіру, розгладжує мімічні зморшки, прискорює метаболізм і уповільнює вікові зміни.

Екстракт лимона. Лимон очищає, відбілює і охолоджує шкіру, знімає набряки і втому, освітлює темні кола під очима, надає обличчю відпочившого і доглянутого вигляду.

Рослинний комплекс. Патчі містять екстракти камелії, ромашки, троянди, алое, евкаліпта та інших рослин. Вони освіжають, тонізують і оздоровлюють шкіру, насичують її вітамінами і заряджають енергією.

Дія патчів:

Швидкий ефект. Вже після першої процедури патчі допомагають позбутися набряків, синяків під очима, дрібних зморшок і інших недосконалостей. Вони розгладжують шкіру, освітлюють її тон, надають обличчю свіжий, доглянутий і сяючий вигляд.

Зручність. Патчі не з'єднання їжджають і не відклеюються, тому вони не завадять вам займатися своїми звичайними справами і не віднімуть додаткового часу. Завдяки компактності і зручності, патчі можна застосовувати в будь-яких умовах, навіть у поїздках і перельотах.

Спосіб застосування: витягніть патч з баночки з допомогою лопатки і наклейте на заздалегідь очищену шкіру нижньої повіки. Через півгодини відклейте маску, а решту сироватки вітріть в шкіру. Патчі можна використовувати не тільки для повік, але для інших ділянок обличчя, які потребують особливого догляду, наприклад носогубні чи міжбровні складки. Використані пелюстки можна не викидати, а розчинити у воді і використовувати як засіб для догляду за шкірою.

60 шт - 30 пар.
Область применения: Кожа вокруг глаз;
Вид ухода: Гидрогелевый;
Время применения: Универсальный;
Пол: Унисекс;
Количество в упаковке: 60;
Назначение и результат: Тонизирование|Омоложение|Упругость|Подтягивание;
Тип кожи: Все типы кожи;
Проблема кожи: Жирный блеск|Чувствительность;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Патчі
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт