Коллагеновые Патчи ZHIDUO с экстрактом Морских Водорослей и Ниацинамидом, с лифтинг-эффектом, 60шт

В наявності
Закінчується
Код товару: 00-00405372
Продавець цього товару
155 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
Колагенові Патчі ZHIDUO з екстрактом Морськиходоростей і ніацинамідом, з ліфтинг-ефектом, 60 шт.

Морські водорості в косметиці — багате джерело мінералів і Мікроелементів. Косметологи поважають їх за швидкий ефект ліфтингу та поліпшення дихання шкіри. Відмінність Вододослевої косметики полягає в потужному Детокс-ефекті — для шкіри це вкрай важливо. «Детокс» передбачає швидке очищення та відновлення, тобто виведення шлаків і токсинів. Коли ми говоримо про «детокс» шкіри, то передбачаємо оновлення шкірного покриву.

Легкі Гідрогелеві Патчі ZHIDUO з екстрактом Морськиходоростей подарують шкірі обличчя справжній професійний догляд: засіб ефективно розгладжує зморшки та забезпечує максимальне живлення клітин дерми. Формула з колагеном усуває зневоднення, загоює мікротріщини та знімає запалення, забезпечує ліфтинг-ефект.

Завдяки щільній текстурі Патчів активні компоненти основи проникають углиб епідермісу, посилено насичують клітини шкіри Амінокислотами та вітамінами. Засіб усуває темні круги та набряки, зволожує та пом'якшує; зменшує виразність мішків під очима, забезпечує посилену мікроциркуляцію крові та її приплив до клітин дерми.

Морські водорості, джерело полісахаридів, солей і мікроелементів, активізують вироблення природного Колагену, допомагають утримувати вологу в глибинних шарах дерми: зморшки розгладжені, шкіра свіжа та сяє.

Ніацинами, допомагає утримувати вологу в епідермісі. Нанесе користь ця речовина та віковій шкірі. Омолоджувальна косметика на основі Ніацинаміду стимулюють синтез колагену й Еластину, допомагаючи скоротити зморшки, зробити шкіру пружнішою й еластичнішою.

Спосіб застосування: Прикласти Патчі на очищену зону навколо очей. За 15-32 хвилин видалити. Залишки Есенції не змивати, що поплескують рухами подушечок пальців, домогтися вбирання в шкіру. Рекомендується регулярне застосування.
Область применения: Кожа вокруг глаз;
Вид ухода: Гидрогелевый;
Время применения: Универсальный;
Пол: Унисекс;
Количество в упаковке: 60;
Назначение и результат: Тонизирование|Омоложение|Упругость|Подтягивание;
Тип кожи: Все типы кожи;
Проблема кожи: Жирный блеск|Чувствительность;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Патчі
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт