Коллагеновые Патчи ZHIDUO с экстрактом Морского Фенхеля восстанавливающие, с Гиалуроновой кислотой,

В наявності
Закінчується
Код товару: 00-00405373
Продавець цього товару
155 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
Колагенові Патчі ZHIDUO з екстрактом Морського Фенхелю відновлюють, з гіалуроновою кислотою і вітаміном Е, 60 шт. 99372

Косметичні властивості Морського Фенхелю: його застосування підвищує синтез колагену, коригує багато патологічних процесів у шкірі, зумовлених її старінням, відновлює процеси метаболізму в клітинах і виробляє детоксикацію клітин. Він входить до складу багатьох елітних косметичних ліній, спрямованих на інтенсивне омолодження шкіри.

Колагенові Патчі ZHIDUO з екстрактом Морського Фенхелю призначені для Антивікового догляду за шкірою навколо очей.

Патчі зволожують шкіру, тонізують і підтягують її, сприяють згладженню зморщок і підвищенню пружності шкіри навколо очей, захищають її від руйнівного впливу вільних радикалів.

Гіалуронова Кислота притягує та накопичує вологу на поверхні шкіри, створює легку захисну плівку, запобігає випаровуванню води та зневодненню. Розгладжує зморшки. Молекули Гіалуронової Кислоти заповнюють собою зморшки, і вони стають менш помітними. Регенерує, загоює та зменшує запалення.

Колаген у складі Патчів компенсує втрати власного колагену та стимулює його синтез, допомагає шкірі відновлюватися й оновлюватися на клітинному рівні, робить її пружною й еластичною, сприяє згладженню зморщок і має Ліфтингову дію.

Косметичні властивості Патчів з Морський Фенхелем:


Зволоження. Екстракт Морського Фенхелю стимулює вироблення особливих ліпідів, які ущільнюють структуру шкіри та не дають їй втрачати воду.
Омолодження. Активні елементи, стовбурові клітини Фенхелю є сильним омолоджувальним засобом, оскільки інтенсивно стимулюють синтез колагену й Еластину, прискорюють поділ клітин у базальному шарі епідермісу, ущільнюють шкіру та розгладжують зморшки.
Очищення. Екстракт Морського Фенхелю розріджує шкірне сало, очищає і стягує пори, позбавляє шкіру жирного блиску.
Захист. В екстракті Морського Фенхелю міститься хлорогенова кислота, яка є натуральним потужним УФ-фільтром, перешкоджає утворенню вільних радикалів, забезпечує захист шкіри від пошкодження сонячними променями.
Освітлення. Екстракт Морського Фенхелю надзвичайно ефективний проти пігментації, вирівнює тон шкіри, надає їй здорового сяйва.


Застосування: витягніть Патчі за допомогою лопаточки. Після вмивання накладіть їх на необхідні зони шкіри. Зачекайте 15-20 хвилин і зніміть Патчі. Позбавлена есенції не змивайте, розподіліть обличчям за допомогою легких поплесків і дайте увібратися.
Область применения: Кожа вокруг глаз;
Вид ухода: Гидрогелевый;
Время применения: Универсальный;
Пол: Унисекс;
Количество в упаковке: 60;
Назначение и результат: Тонизирование|Омоложение|Упругость|Подтягивание;
Тип кожи: Все типы кожи;
Проблема кожи: Жирный блеск|Чувствительность;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Патчі
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт