Тканевая маска для лица муцином улитки ,25 г

В наявності
Закінчується
Код товару: 00-00405366
Продавець цього товару
15 13.8 грн
Опис
Характеристики
Оплата і доставка
Відгуки
Тканинна маска SADOER з Муцином Равлика, зволожувальна, відновлювальна, 25 g

Муцин Равлика — речовина, яка активно використовується в косметології. Властивості інгредієнта великі: він глибоко зволожує шкіру, відновлює пошкоджені зони, бореться з ознаками вікових змін. Відмітна особливість равликового Муцину в тому, що він має практично миттєвий ефект.

Тканинна маска для обличчя з Муцином Равлика підходить для шкіри будь-якого типу. Її основа — це Колаген, доповнений активними компонентами. Завдяки збалансованому складу косметичний засіб здійснює миттєвий ефект, підтягуючи, зволожуючи шкіру та насичуючи її Вітамінами.

Головна активна речовина — фільтрат Равликового слизу, який допомагає зв'язувати та виводити вільні радикали, що викликають старіння.

Переваги Масочки з Муцином Равлика:


Висока ефективність. Аллантоїн, що міститься в Муцині, а також гліколева та гіалуронова кислоти сприяють утриманню вологи в клітинах епідермісу. Зволожена шкіра має вигляд і почувається чудово, тішачи свою володарку сяйвом і красою.
Продуманий склад, натуральний і працює на віковій шкірі. Високий ступінь очищення компонентів і використання тільки якісної сировини дають змогу марці SADOER пропонувати дійсно безпечну косметику.
Зручний формат Тканинна маска дуже проста у використанні, займає мінімум місця під час зберігання, її зручно брати із собою в поїздки. Індивідуальна упаковка кожної Маски — гарантія того, що вона зберегла всі свої корисні властивості.


Маска ідеально підходить для тих, хто шукає засіб екстреної допомоги зневодненій, сухій шкірі. Вітаміни Е, А і С, які містяться в складі, допомагають покращувати міжклітинний обмін, підвищують місцевий імунітет епідермісу, відновлюють природний ліпідний бар'єр, що перешкоджає проникненню мікроорганізмів і шкідливому впливу зовнішніх чинників. Крім того, нормалізується й вироблення себуму, завдяки чому шкіра стає рівнішою, зникають дрібні запалення, розширені пори та інші недосконалості.

Якщо корисні речовини, як-от Еластин і Колаген, потраплятимуть в епідерміс постійно, то шкіра й сама почне посилено виробляти ці фібрилярні білки, що відповідають за пружність і еластичність.

Спосіб застосування: Після очищення шкіри нанесіть маску на обличчя. За хвилин 10-20 зніміть маску та дайте есенції, що залишилася, увібратися, злегка поплескати шкіру подушечками пальців.
Вид маски по консистенции: Тканевые;
Тип кожи: Все типы кожи;
Дополнительный эффект: Увлажнение|Питание|Тонизирование|Снятие раздражения|Выравнивание тона лица;
Возраст: 25+;
Область применения: Лицо;
Пол: Женский;
Вес: 25;
Время применения: Универсальный;
Назначение и результат: Питание|Увлажнение|Тонизирование|Упругость;
Тон: Бежевый;
Размер: ;
Сезон
Всі сезони
Лінія
Унісекс
Модель для сайта
Маска для обличчя
Країна виробник
Китай
Продавець
Мандарин
Оплата:
- Накладний платеж по передоплаті 100 грн;
- Оплата на карту.

Доставка:
- Нова Пошта;
- Укр.Пошта.
Відгуки
Відгуки можуть залишати тільки авторизовані клієнти
Увійти на сайт